Rioleringswerken

Heeft u rioleringswerken welke snel en vakkundig moet worden uitgevoerd? Dan stopt uw zoektocht hier. Een vakbekwaam en ervaren riool specialist in Leiden staat gelijk aan PC vd Wiel. Al ruim 35 jaar uw Rioleringsbedrijf in Leiden en omgeving, met gespecialiseerde kennis en ervaring in riolering. Wij beschikken over een bekwaam team dat elke opdracht en ieder probleem op maat aanpakt en oplost.

Riool specialisten met brede service en professionele apparatuur
Een rioleringsbedrijf moet zijn mannetje staan in elk dorp of drukke stad. Of het nu een woonhuis, studentenflat, bedrijf of gemeentelijke voorziening betreft, niemand is gebaat bij verstopte leidingen en overlast. Het moet dus snel of met spoed worden opgelost, zonder herhaling van de problematiek. Naast een bekwaam team van riolering specialisten, beschikt PC vd Wiel over professionele apparatuur en kwalitatief gereedschap. Hiermee verzekeren wij dat:

  • Iedere medewerker kan werken met speciale apparatuur
  • Wij overal in Leiden snel lekkages kunnen vinden
  • Onvoorziene herstelwerkzaamheden direct ter plaatse uitgevoerd worden

Eenvoudig lekkages opsporen
De hogedrukreiniger ontstopt en reinigt in een handomdraai zowel grote als kleine leidingen. Uw riolering is dankzij aanvullende hulpstukken goed beschermd tegen de hoge druk. Voor lekkages maken wij gebruik van een geavanceerde rookmachine. Zoals bubbels in het water het gat in een fietsband verraden, ontmaskert onze rookmachine een lekkage in uw riolering.

Volledige riolering nalopen of in kaart brengen
Onze specialisten kunnen de riolering inspecteren en in kaart brengen. Dit doen wij door middel van een camera en gps-tracering. Dankzij deze methode is er nauwelijks extra graafwerk nodig.

Bent u dus op zoek naar een rioleringsbedrijf, neem dan contact met ons op om uw probleem of wens aan ons voor te leggen. Zo gewenst kunt u ook direct een afspraak en wordt alles op zeer korte termijn voor u geregeld.

Contact

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.