Afvoer verstopt Buitenkaag

P.C. van der Wiel B.V. beschikt over diverse speciale voertuigen om alle vormen van riool ontstoppingen het hoofd te kunnen bieden. Is uw afvoer verstopt in Buitenkaag? Wij komen u gelijk helpen. Wij begrijpen als geen ander het ongemak van een verstopte afvoer. Voor dit belangrijke werk waarbij vaak spoed vereist is, beschikken wij over speciale hogedrukspoelwagens. Deze zijn uitgerust met voorzieningen om afvoeren onder hoge druk te reinigen en met diverse soorten veren voor de kleinere leidingen. Afvoer verstopt Buitenkaag, bel nu 0252-517406 voor een snelle afspraak!

Wij bieden:

  • De snelste service;
  • Scherpe tarieven;
  • Vakkundigheid.

Afvoer verstopt Buitenkaag snel opgelost

Bij een regelmatig terugkerende afvoer verstopping kunnen wij de mogelijke oorzaak traceren met behulp van een camera en/of NaviTrack. Deze apparatuur helpt ons bepalen waar het probleem zich bevindt. Met de camera inspectie maken wij – zo nodig – een opname van uw riolering. De opgenomen beelden kunnen op video vastgelegd worden.

Ervaring met afvoer verstopt Bloemendaal

In veel gevallen ontstaan verstoppingen door problemen met het binnen- of buitenriool. Hierbij kunt u denken aan een verouderd rioolstelsel (lood, gres, gietijzer) of aan verzakte, gebroken of losgeschoten leidingen. Ons ontstoppingsbedrijf  heeft vakbekwame mensen in dienst die alle reparaties vakkundig voor u uitvoeren.

Als uw afvoer verstopt is, bel dan vandaag nog voor een snelle afspraak. Wij helpen u graag snel en goed.

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 448
2144 KV Beinsdorp
tel. 0252-517406

Wij bieden onze diensten in onder anderen de volgende regio’s:

Voor een snelle en vakkundige service.

Contact