Hoofdriolen – Kolken – Drainage

Riolering ontstoppen en onderhoud:

Met onze hogedrukspoelwagens en vacuümwagens reinigen en onderhouden we het hoofdrioolsysteem. Dit werkt zeer preventief. Rioleringsproblemen worden hiermee tot een minimum beperkt en meestal zelfs voorkomen. Indien gewenst kunnen wij ook de inspectie uitvoeren. De bevindingen leggen we vast in een rapportage met beeldmateriaal op video/dvd/cd.

Met divers materieel kunnen wij alle straatkolken en trottoirkolken legen, reinigen en inventariseren d.m.v. GPS-technologie. In de GPS-rapportage kunnen de geleegde kolken en gebreken in kaart worden gebracht. Alle riool- en kolkenslib wordt naar erkende vuilverwerkers afgevoerd en via stort- en weegbonnen verantwoord. Alle benodigde afvalstroomnummers kunnen door ons worden verzorgd.

Wij beschikken ook over de vereiste vergunningen en het benodigde VIHB-nummer. Tevens hebben wij de BRL K10014 certificatie voor reinigen van riolen, putten en kolken.

Meer weten over de voordelen van riolering onderhoud? Bel nu 0252-517406 voor een afspraak op korte termijn!

Wij bieden:

  • De snelste service;
  • Scherpe tarieven;
  • Vakkundigheid.

Drainagereiniging

We opereren met diverse hogedrukspoelwagens, waaronder ook een uitvoering die voorzien is van een zogenaamde drijvende slang. Deze is bij uitstek geschikt voor het doorspuiten en reinigen van drainagesystemen. Uiteraard zijn wij in staat om alle in drainagesystemen ontstane gebreken adequaat op te sporen en te repareren.

Bel vandaag nog voor een afspraak:

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 448
2144 KV Beinsdorp
tel. 0252-517406

Contact

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.