Professioneel ontstoppingsbedrijf Aerdenhout

P.C. van der Wiel B.V. beschikt over diverse speciale voertuigen om alle vormen van riool ontstoppingen het hoofd te kunnen bieden. Wij zijn daarom een professioneel ontstoppingsbedrijf in Aerdenhout. Voor dit belangrijke werk waarbij vaak spoed vereist is, beschikken wij over speciale hogedrukspoelwagens, uitgerust met voorzieningen om afvoeren onder hoge druk te reinigen en met diverse soorten veren voor de kleinere leidingen. Meer weten over uw vetafscheiders en septic tanks laten reinigen?

Bel nu 0252-517406 voor een snelle afspraak!

Wij bieden u als uw ontstoppingsbedrijf Aerdenhout:

  • De snelste service;
  • Scherpe tarieven;
  • Vakkundigheid.

Ontstoppingsbedrijf Aerdenhout met de juiste apparatuur en certificering.

Bij regelmatig terugkerende rioolproblemen kunnen wij de mogelijke oorzaak traceren met behulp van een camera en/of NaviTrack en daarna de riool ontstoppen. Als ontstoppingsbedrijf in Aerdenhout zijn we dan in staat om het rioolstelsel nauwkeurig in kaart te brengen zonder extra graafwerk. Deze apparatuur helpt ons bepalen waar het probleem zich bevindt. Met de camera-inspectie maken wij – zo nodig – een opname van uw riolering. De opgenomen beelden kunnen op video vastgelegd worden. Door op deze camera of op de doorspuitslang van onze hogedrukspoelwagen een zender te plaatsen, kunnen we boven de grond het rioolsysteem in nauwkeurig kaart brengen.

Onderhoudsbedrijf certificering

In veel gevallen ontstaan verstoppingen door problemen met het binnen- of buitenriool. Hierbij kunt u denken aan een verouderd rioolstelsel (lood, gres, gietijzer) of aan verzakte, gebroken of losgeschoten leidingen. Ons ontstoppingsbedrijf heeft vakbekwame mensen in dienst die alle reparaties vakkundig voor u uitvoeren.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak:

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 448
2144 KV Beinsdorp
tel. 0252-517406

Voor een snelle en vakkundige service.

Contact