Riolering aanleggen of verplaatsen?

Start niet zonder professional!

Nieuwe riolering aanleggen? Geen gemakkelijke klus, die dus geklaard moet worden door een professional. PC vd Wiel is al ruim 35 jaar rioolspecialist. Nieuwe riolering aanleggen doen wij met twee vingers in onze neus. Spreekwoordelijk dan. Al onze vingers helpen u graag.

Riolering voor elke situatie

Voor PC vd Wiel maakt de reden van de aanleg niet uit. U (ver)bouwt uw eigen huis. Uw bedrijf blijkt verouderde leidingen te hebben of u moet als gemeente nieuwe riolering aanleggen. Er zijn ook verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor regenwater en afvalwater, in huis, maar ook langs wegen. Elke situatie vraagt om de beste oplossing op maat. PC vd Wiel is al 35 jaar specialist op dit gebied en verzekert u dat riolering aanleggen een vak is, dat moet gebeuren door iemand die verstand van zaken heeft. Een andere optie lijkt goedkoper, maar de lange termijn bewijst altijd ernstig het tegendeel. En zekerheid op de lange termijn is nou juist wat iedereen wil.

Aansluiting op hoofdriolering


Uw riolering moet ook worden aangesloten op de hoofdriolering van uw woonplaats. Dit moet geregeld worden bij de gemeente. PC vd Wiel kan dit samen met de riolering aanleggen voor u regelen.
Bel vrijblijvend 0252-517406 voor een afspraak of een offerte. U kunt ook mailen.

Contact

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.