Riolering Rijsenhout

Met onze hogedrukspoelwagens en vacuumwagens reinigen en onderhouden we het hoofdrioolsysteem. Dit werkt zeer preventief. Rioleringsproblemen worden hiermee tot een minimum beperkt en meestal zelfs voorkomen. Indien gewenst kunnen wij ook de inspectie uitvoeren.

De bevindingen leggen we vast in een rapportage met beeldmateriaal op video/dvd/cd. Met divers materieel kunnen wij alle straatkolken en trottoirkolken legen, reinigen en inventariseren d.m.v. GPS-technologie. In de GPS-rapportage kunnen de geleegde kolken en gebreken in kaart worden gebracht. Alle riool- en kolkenslib wordt naar erkende vuilverwerkers afgevoerd en via stort- en weegbonnen verantwoord. Alle benodigde afvalstroomnummers kunnen door ons worden verzorgd.

Wij beschikken ook over de vereiste vergunningen en het benodigde VIHB-nummer. Tevens hebben wij de BRL K10014 certificatie voor reinigen van riolen, putten en kolken.

Meer weten over de voordelen van onderhoud voor riolering in Rijsenhout? Bel nu 0252-517406 voor een afspraak op kort termijn!

Wij bieden:

  • De snelste service;
  • Scherpe tarieven;
  • Vakkundigheid.

Drainagereiniging voor riolering Rijsenhout

We opereren met diverse hogedrukspoelwagens, waaronder ook een uitvoering die voorzien is van een zogenaamde drijvende slang. Deze is bij uitstek geschikt voor het doorspuiten en reinigen van drainagesystemen. Uiteraard zijn wij in staat om alle in drainagesystemen ontstane gebreken adequaat op te sporen en te repareren.

Reparatie aan riolering Rijsenhout

In veel gevallen ontstaan verstoppingen door problemen met het binnen- of buitenriool. Hierbij kunt u denken aan een verouderd rioolstelsel (lood, gres, gietijzer) of aan verzakte, gebroken of losgeschoten leidingen. Dit alles kunnen onze loodgieters / rioolmedewerkers vakkundig en snel voor u repareren.

Heeft u problemen aan uw riolering Rijsenhout? Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag goed en snel.

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 448
2144 KV Beinsdorp
tel. 0252-517406

Voor een snelle en vakkundige service bel ons direct.

Contact