Rioleringsbedrijf met kennis van zaken

Het verrichten van rioleringswerk is een vak waar naast kennis ook inzicht wordt vereist. Het vraagt creativiteit, daadkracht en punctualiteit. Bij P.C. van der Wiel B.V. werken wij met ervaren rioolmedewerkers die allemaal voorzien zijn van de juiste certificaten en trainingen. Hierdoor zorgen wij dat uw project op de juiste manier wordt uitgevoerd en opgeleverd. Meer weten over de mogelijkheden die er zijn bij een verstopt riool? Bel nu 0252-517406 voor een snelle afspraak!

Wij bieden u als rioleringsbedrijf;

  • De snelste service;
  • Scherpe tarieven;
  • Vakkundigheid.

Probleemgebieden

Vooral in oudere wijken kan grondwater problemen veroorzaken. Dat komt doordat er vroeger minder aandacht was voor ontwatering. Door de bouwmethoden van die tijd en veroudering van materialen kunnen lekkages ontstaan. Onze rioolmedewerkers weten heel goed met dit soort problemen om te gaan en kunnen het vakkundig repareren.

Professionele rioleringsmedewerkers

In veel gevallen ontstaan verstoppingen door problemen met het binnen- of buitenriool. Hierbij kunt u denken aan een verouderd rioolstelsel (lood, gres, gietijzer) of aan verzakte, gebroken of losgeschoten leidingen. Dit alles kunnen onze rioolmedewerkers vakkundig voor u repareren.

Bel vandaag nog voor een afspraak:

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 448
2144 KV Beinsdorp
tel. 0252-517406

Voor een snelle en vakkundige service.

Riool
Hoofdriolen/kolken/drainage
Rioolontluchting