Riool inspectie

U overweegt rioolinspectie of u wilt rioolinspectie laten uitvoeren? Verstandig, want regelmatige rioolinspectie is noodzakelijk voor een betrouwbaar functionerend rioleringssysteem. Bovendien spot u bijtijds problemen die kunnen escaleren en smoort deze direct in de kiem. PC vd Wiel is als riolering specialist bij uitstek de geschikte partij voor een grondige rioolinspectie. Wat kunnen we voor u betekenen en hoe gaat het in zijn werk?

.

Rioolinspectie voor gemeenten, bedrijven en particulieren

Bij rioolinspectie gaat het meestal om gemeenten die hun hoofdrioleringsstelsel goed in kaart willen brengen en beginnende of juist uit de hand gelopen problemen willen opsporen. PC vd Wiel kan echter ook een riool inspectie uitvoeren bij u thuis of op locatie bij uw bedrijf. Dit is vooral aan te raden als er herhaaldelijk problemen optreden met uw riolering. Wij weten als geen ander waar we op moeten letten. Dat is belangrijk om zeker te zijn dat er niets over het hoofd wordt gezien. Onze professionele aanpak is afhankelijk van het soort leidingen en rioleringsstelsel.

Riool inspectie met technologische hulpmiddelen

PC vd Wiel gebruikt ontwikkelde technologische hulpmiddelen om uw rioolinspectie uit te voeren. Zo zorgen we voor:

  • inspectie op vervuiling
  • inspectie op verzakkingen
  • inspectie op ingegroeide boomwortels
  • inspectie op buiskwaliteit

Riool inspectie rapportage

Er worden diverse metingen en check-ups gedaan. Met een camera maken we bewegende en fotografische beelden van uw riolering. Dit analyseren we vervolgens met up-to-date software. Dit alles verslaan we duidelijk en bondig in een rapportage. Op basis daarvan geven we u advies en bepalen we in samenspraak welke acties ondernomen moeten worden.

Als uit de resultaten van de riool inspectie blijkt dat actie vereist is, kunt u voor de uitvoering hiervan uiteraard direct terecht bij PC vd Wiel. Wilt u uit betrouwbare bron horen hoe het met uw riool gesteld is? Bel dan meteen 0252-517406 of stuur een email voor een afspraak.

Contact

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.