Riool ontstoppen Haarlemmermeer

Moeten wij vandaag nog uw riool ontstoppen in Haarlemmermeer? Wij bieden:

  • De snelste service;
  • Scherpe tarieven.

Bel nu 0252-517406 voor een snelle afspraak voor het riool ontstoppen in Haarlemmermeer!

P.C. van der Wiel B.V. is al zo’n 35 jaar gespecialiseerd in het ontstoppen van allerlei leidingen in en rond woonhuizen. Denk o.a. aan het riool ontstoppen in Haarlemmermeer, de afvoer van toiletten, keukens, wasmachines, badkamers enzovoorts. Voor dit belangrijke werk waarbij vaak spoed vereist is beschikken wij over speciale hogedrukspoelwagens. Dit is uitgerust met voorzieningen om afvoeren onder hoge druk te reinigen en met diverse soorten veren voor de kleinere leidingen. Meestal hebben wij de gangbare pvc hulpstukken bij ons, voor het geval we tijdens het ontstoppen zien dat er kleine reparaties aan de afvoerleiding wenselijk zijn. Dat herstelwerk kan meestal direct worden uitgevoerd. Voor riool ontstoppen Haarlemmermeer moet u bij PC van der Wiel zijn!

Riool ontstoppen Haarlemmermeer door middel van camera inspectie

Bij regelmatig terugkerende rioolproblemen kunnen wij de mogelijke oorzaak traceren met behulp van een camera en/of NaviTrack en daarna de riool ontstoppen in Haarlemmermeer. Daarmee zijn wij ook in staat om het rioolstelsel nauwkeurig in kaart te brengen zonder extra graafwerk. Deze apparatuur helpt ons bepalen waar het probleem zich bevindt. Met de camera inspectie maken wij – zo nodig – een opname van uw riolering. De opgenomen beelden kunnen op video vastgelegd worden. Door op deze camera of op de doorspuitslang van onze hogedrukspoelwagen een zender te plaatsen, kunnen we boven de grond het rioolsysteem nauwkeurig in kaart brengen.

Oplossen stankproblemen

Stankklachten worden meestal veroorzaakt door een lekkage in het rioolsysteem. Dit is vaak niet met het blote oog waar te nemen en daar gebruiken we een speciale rookmachine voor. Hiermee blazen wij rook in het rioolsysteem. Bij iedere lekkage in het rioolsysteem komt de rook dan naar buiten. Hoe groot de omvang van uw rioolproblemen ook is, wij kunnen altijd uw riool ontstoppen. Zie ook het kader Rioolreparaties.

Aanleg, reparaties en vervanging

In veel gevallen ontstaan verstoppingen door problemen met het binnen- of buitenriool. Hierbij kunt u denken aan een verouderd rioolstelsel (lood, gres, gietijzer) of aan verzakte, gebroken of losgeschoten leidingen. Dit alles kunnen onze loodgieters/rioolmedewerkers vakkundig voor u repareren.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak:

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 448
2144 KV Beinsdorp
tel. 0252-517406

Voor een snelle en vakkundige service.

Contact

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.