Heeft u een verstopping De Zilk

P.C. van der Wiel B.V. beschikt over diverse speciale voertuigen om alle vormen van riool ontstoppingen het hoofd te kunnen bieden. Wij zijn daarom een professioneel ontstoppingsbedrijf. Voor dit belangrijke werk waarbij vaak spoed vereist is, beschikken wij over speciale hogedrukspoelwagens, uitgerust met voorzieningen om afvoeren onder hoge druk te reinigen en met diverse soorten veren voor de kleinere leidingen. Bij verstopping De Zilk bel nu  0252-517406 voor een snelle afspraak!

Wij bieden:

  • De snelste service;
  • Scherpe tarieven;
  • Vakkundigheid.

De juiste apparatuur en certificering voor elke verstopping De Zilk

Bij regelmatig terugkerende rioolproblemen kunnen wij de mogelijke oorzaak traceren met behulp van een camera en/of NaviTrack en daarna de riool ontstoppen. PC van der Wiel is dan in staat om het rioolstelsel nauwkeurig in kaart te brengen zonder extra graafwerk. Deze apparatuur helpt ons bepalen waar het probleem zich bevindt. Met de camera-inspectie maken wij – zo nodig – een opname van uw riolering. De opgenomen beelden kunnen op video vastgelegd worden. Door op deze camera of op de doorspuitslang van onze hogedrukspoelwagen een zender te plaatsen, kunnen we boven de grond het rioolsysteem in nauwkeurig kaart brengen.

Onderhoudsbedrijf certificering

In veel gevallen ontstaan verstoppingen door problemen met het binnen- of buitenriool. Hierbij kunt u denken aan een verouderd rioolstelsel (lood, gres, gietijzer) of aan verzakte, gebroken of losgeschoten leidingen. Ons ontstoppingsbedrijf heeft vakbekwame mensen in dienst die alle reparaties vakkundig voor u uitvoeren. Ook is PC van der Wiel BV gecertificeeerd voor al deze werkzaamheden en sinds 1969 actief in de rioleringsbranche.

Verstopping De Zilk snel verholpen?

Belt u dan vandaag nog voor een afspraak! Wij hebben snel een monteur bij u om uw verstopping op te lossen. Heeft u geen haast dan kunt u ook ons contactformulier gebruiken.

Informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.